27 octubre 2010
Caracoles
Lo normal habría sido hacer la foto antes, pero ante la aparición del plato estabamos como para pensar en fotos, ante tal delicia que nos esperaba, caracoles con receta sarda, no comprados, sino cazados y traídos desde la isla por el propio cocinero, ricos, ricos. Sí, hemos vuelto al Zazarazá.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
3 comentarios:
Després es queixa d’etiquetes d’intendència de blogs aliens…Si és que…De totes maneres no em fa especialment enveja .M’acostuma a agradar tot els que els envolta al plat, però la bestiola en si. Però tenim el restaurant apuntat, el tenim...
I, amb perdó...”cazados”? Home, molta resistència no posen els pobres.. ni s’escapen...Vaja, que a casa meva es busquen o es pleguen, però caçar, caçar... :-P
Hombre eso que los cazó el cocinero y los trajo de la isla cuesta un poco de creer, no tendrá un abuelo andaluz el cocinero.
Jajajaja! M'ha passat com a l'Anna... això de caçar cargols... què vol que li digui? Ni que se sortissin a buscar amb escopeta i gossos. A casa meva els cargols es van a buscar xDD
Publicar un comentario